Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Pa ke jugamos? (313370) - athletic Iriarte (122179) » 100786490: T19/J6/VI

Liga 100786490 Información oficial sobre el partido 100786490 en Hattrick

13.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 6 / VI.2 (14320)

AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 4 - 0 athletic Iriarte Alineación oficial del equipo 'athletic Iriarte' en el partido
Vasilios Fournaratos (26') 1 - 0
Johan Jansson (45') 2 - 0
Vasilios Fournaratos (52') 3 - 0
Johan Jansson (82') 4 - 0
AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 4 - 0 athletic Iriarte Alineación oficial del equipo 'athletic Iriarte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 3 - 0 athletic Iriarte Alineación oficial del equipo 'athletic Iriarte' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Pa ke jugamos?

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Roland Cederquist va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vasilios Fournaratos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 45 (Gol por la derecha): Johan Jansson va incrementar l'avantatge de jugamos? amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): jugamos? va aconseguir el 3 - 0 quan Vasilios Fournaratos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Johan Jansson va augmentar l'avantatge de jugamos? a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Johan Jansson de jugamos? va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrik Gunnarsson.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de jugamos? Fernando Arreche va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Andreas Hopp va entrar en el seu lloc.

athletic Iriarte

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bengt Wideren va sortir per sobre el travesser.
  • 250 Minuto 62 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Rafael Marina l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walter Jones es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Lambarri.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manuel Lambarri se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Sisebuto Valbuena ocupà el lloc d'en Walter Jones al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de athletic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.