Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ienlaces (30703) - Abengoa (312126) » 100771018: T19/J7/IV

Liga 100771018 Información oficial sobre el partido 100771018 en Hattrick

20.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / IV.46 (3469)

Ienlaces Alineación oficial del equipo 'Ienlaces' en el partido 2 - 2 Copias Pastor Alineación oficial del equipo 'Copias Pastor' en el partido
Xavi Redondo (17') 1 - 0
1 - 1 Jonas Aspensten (53')
Borja Rusiñol (79') 2 - 1
2 - 2 Erik Andersson (88')
Ienlaces Alineación oficial del equipo 'Ienlaces' en el partido 2 - 2 Copias Pastor Alineación oficial del equipo 'Copias Pastor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ienlaces Alineación oficial del equipo 'Ienlaces' en el partido 0 - 1 Copias Pastor Alineación oficial del equipo 'Copias Pastor' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ienlaces

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Xavi Redondo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ienlaces es posava per davant 1 a 0.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Borja Rusiñol de Ienlaces va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Borja Rusiñol va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ienlaces se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ienlaces sortien al contraatac. La falta llançada per Jorge Villanueva va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ienlaces va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Carlos Delgado, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Enrique Rato de Ienlaces va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Copias Pastor

Goles Goles

  • 164 Minuto 53 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jonas Aspensten va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 88 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Erik Andersson.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Arcos va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Williams Sharpling aquest no va estar a l'altura.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Jonas Aspensten, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Williams Sharpling va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lino Del Fierro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.