3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Match 267416422

Cup 267416422 Información oficial sobre el partido 267416422 en Hattrick

02.02.2010 21:15:00

If you want to see the texts of the events in your language, you must sign in Hattrick.

OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 0 - 2 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 1 - 1 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,6 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Crossed differences

OLIMPIKO

Chances Chances

  • 242 Minute 21 (Chance counterattack from the left): OLIMPIKO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Eduardo De Hinojosa des de l'esquerra va sortir desviat.

Injuries Injuries

  • 092 Minute 52 (Strong injury): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del OLIMPIKO puguin veure en Evgeni Monov jugant de nou; ja que al minut 52 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pavel Todorov el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

"Miron Spurs"

Goals Goals

  • 172 Minute 12 (Goal from the left): Mironus va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Emil Zlatkov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minute 36 (Goal by penalty): Al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cincinat Oblemenco va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Chances Chances

  • 281 Minute 20 (Chance in the middle): Cincinat Oblemenco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fulvio Bombardieri, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minute 63 (Chance from the right): Després de 63 minuts, Emil Zlatkov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fulvio Bombardieri va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minute 67 (Chance from the right): Abilio Pais de Mironus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Cards Cards

  • 510 Minute 68 (Yellow card (Aggressivity)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Echenique de Mironus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.