Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 221346237

Amistoso (Int., RC) 221346237 Información oficial sobre el partido 221346237 en Hattrick

21.04.2009 21:30:00

Red Star Llanfihangel Rhydithon Alineación oficial del equipo 'Red Star Llanfihangel Rhydithon' en el partido 4 - 5 Flak81Neunkirchen Alineación oficial del equipo 'Flak81Neunkirchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Red Star Llanfihangel Rhydithon Alineación oficial del equipo 'Red Star Llanfihangel Rhydithon' en el partido 8 - 1 Flak81Neunkirchen Alineación oficial del equipo 'Flak81Neunkirchen' en el partido
Es un cenizo 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Star Llanfihangel Rhydithon

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eduardo Estacio va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 12.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Llanfihangel no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dawid Przydacz es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Arkady Berezuev es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passava el minut 84 del matx, quan l'atent Arkady Berezuev va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 4 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Morris Linssen de Llanfihangel va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 19, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Dalibor Savićević va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Flak81Neunkirchen

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Flak81Neunkirchen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Bas De Muelenaere es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Cecylian Sorbian de Flak81Neunkirchen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, Flak81Neunkirchen va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cenk Alburak, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 46 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jobst Hautschek és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Bruno Bartocci perquè aconseguís el 1 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vincenz Caramelle va anar directament als peus de Javier Gimeno que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bas De Muelenaere de Flak81Neunkirchen es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.