Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 221061560

Amistoso (Int.) 221061560 Información oficial sobre el partido 221061560 en Hattrick

14.04.2009 18:30:00

Flak81Neunkirchen Alineación oficial del equipo 'Flak81Neunkirchen' en el partido 9 - 0 AmericanExpres Alineación oficial del equipo 'AmericanExpres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Flak81Neunkirchen Alineación oficial del equipo 'Flak81Neunkirchen' en el partido 10 - 0 AmericanExpres Alineación oficial del equipo 'AmericanExpres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flak81Neunkirchen

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Bruno Bartocci estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Javier Gimeno va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 18.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Bruno Bartocci va incrementar l'avantatge de Flak81Neunkirchen amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bruno Bartocci la va convertir en gol amb un remat de cap en Cecylian Sorbian tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 24 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Cecylian Sorbian va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 45 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Flak81Neunkirchen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stijn Scheepstra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Flak81Neunkirchen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bruno Bartocci des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Cecylian Sorbian va incrementar l'avantatge de Flak81Neunkirchen amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Mircea Airinei va incrementar l'avantatge de Flak81Neunkirchen amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Flak81Neunkirchen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jarno Miinalainen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 9 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mircea Airinei, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mircea Airinei va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45, Stijn Scheepstra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vadim Covalciuc va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Javier Gimeno una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Vadim Covalciuc va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Flak81Neunkirchen es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Holger Büttner no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Vincenz Caramelle al camp.

AmericanExpres

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roma Sîrbu de AmericanExpres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihail Orhei de AmericanExpres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.