Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 219273696

Amistoso (RC) 219273696 Información oficial sobre el partido 219273696 en Hattrick

24.02.2009 18:20:00

Einracht Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Einracht Frankfurt' en el partido 3 - 5 Flak81Neunkirchen Alineación oficial del equipo 'Flak81Neunkirchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Einracht Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Einracht Frankfurt' en el partido 2 - 4 Flak81Neunkirchen Alineación oficial del equipo 'Flak81Neunkirchen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Einracht Frankfurt

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Salvatore Bayol va donar a Frankfurt un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El Frankfurt no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Boonchai Kitsuwan es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Frankfurt eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 82, Mats Droge va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Salvatore Bayol de Frankfurt gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Frankfurt va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raoul Bourguet, però el porter rival va fer una gran aturada.

Flak81Neunkirchen

Goles Goles

  • 164 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Flak81Neunkirchen al minut 32. Darko Zambata va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Flak81Neunkirchen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jonas Ojeda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jarno Miinalainen va augmentar l'avantatge de Flak81Neunkirchen a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Cenk Alburak va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 1 - 4 per a Flak81Neunkirchen.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Darko Zambata sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ovidiu Badea que, efectivament, va fer pujar el 2 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Steffen Heisenberg, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Flak81Neunkirchen va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Flak81Neunkirchen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jonas Ojeda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.