3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Match 140649787

Cup 140649787 Información oficial sobre el partido 140649787 en Hattrick

21.08.2007 21:15:00

If you want to see the texts of the events in your language, you must sign in Hattrick.

OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 2 - 5 Narsil Alineación oficial del equipo 'Narsil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 1 - 0 Narsil Alineación oficial del equipo 'Narsil' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Crossed differences

OLIMPIKO

Goals Goals

 • 121 Minute 12 (Goal in the middle): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivan Chobanov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del OLIMPIKO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
 • 133 Minute 34 (Goal from the right): OLIMPIKO va aconseguir el 2 - 0 quan Ivan Chobanov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Chances Chances

 • 222 Minute 45 (Chance from the left): En Alexander Alexandrov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Cards Cards

 • 510 Minute 70 (Yellow card (Aggressivity)): L'àrbitre va mostrar a Heith Barratt de OLIMPIKO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Injuries Injuries

 • 095 Minute 90 (Injury): OLIMPIKO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rumen Dimitrov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Adrian Videnov al camp.

Narsil

Goals Goals

 • 152 Minute 40 (Goal from the left): Predator va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Yani Sandev va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
 • 161 Minute 44 (Goal in the middle): Al minut 44 en Miroslav Petkov va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
 • 171 Minute 82 (Goal in the middle): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Harita Saini es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
 • 184 Minute 87 (Goal by penalty): Predator va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Harita Saini va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
 • 181 Minute 90 (Goal in the middle): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yani Sandev de Predator l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 90 de partit.

Chances Chances

 • 240 Minute 45 (Chance counterattack free kick): Els jugadors de Predator van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 45 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Harita Saini, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
 • 209 Minute 52 (Chance special event unpredictable opponent (low defense)): Radi Mitev va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Nikola Zlatanov va xutar a fora.

Cards Cards

 • 511 Minute 57 (Yellow card (Honesty)): Josep Blanch de Predator va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minute 90 (Yellow card (Aggressivity)): John Peyton de Predator va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Injuries Injuries