3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 267416422

Copa 267416422 Información oficial sobre el partido 267416422 en Hattrick

02.02.2010 21:15:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 0 - 2 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 1 - 1 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,6 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLIMPIKO

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): OLIMPIKO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Eduardo De Hinojosa des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 52 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del OLIMPIKO puguin veure en Evgeni Monov jugant de nou; ja que al minut 52 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pavel Todorov el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

"Miron Spurs"

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Mironus va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Emil Zlatkov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cincinat Oblemenco va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Cincinat Oblemenco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fulvio Bombardieri, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Emil Zlatkov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fulvio Bombardieri va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Abilio Pais de Mironus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Echenique de Mironus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.